Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.06.2004, 00:36   #1
kloncd1
Bywalec

Data rejestracji: 27.12.2003
kloncd1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ckmmln to co napisałeś dla mnie jest bzdurą.oczywiście że wina leży w biosie (chyba że masz padniętą nagrywarke), ale ja też korzystam z LITEONA 811 s i nie ma porównania żadna inna nagrywarka.Pionner 106/107 tak reklamowany okazał sie o wiele gorszy nie potrafi złamać czasami zabezpieczenia "key" a liteon mieli wszystko.tanie płytki wypala bez problemu a z tanich to polecam AXE (normalne nie economy) rewelacja.Pozdrowienia
kloncd1 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.06.2004, 01:04   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Ludzie!!!

Jest tyle dobrych tanich płytek

Już tyle postów na ten temat było

Po prostu nie nagrywajcie na Esperanzach jak są denne

Sprawdźcie sobie kProbem co wasza nagrywara lubi i to jej trzeba zapodawać
VIZZARD jest offline  
Stary 27.06.2004, 01:14   #3
l3c!@k
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.06.2004
l3c!@k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@maxxam
da sie zrobić z 812@851, ja tak właśnie teraz mam. I musze powiedzieć, że jest najlepszy jaki miałem (a miałem ich kilka)...
l3c!@k jest offline  
Stary 27.06.2004, 06:55   #4
ckmmln
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.12.2002
ckmmln w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no oczywiście!

Cytat:
Napisany przez kloncd1
ckmmln to co napisałeś dla mnie jest bzdurą.oczywiście że wina leży w biosie (chyba że masz padniętą nagrywarke), ale ja też korzystam z LITEONA 811 s i nie ma porównania żadna inna nagrywarka.Pionner 106/107 tak reklamowany okazał sie o wiele gorszy nie potrafi złamać czasami zabezpieczenia "key" a liteon mieli wszystko.tanie płytki wypala bez problemu a z tanich to polecam AXE (normalne nie economy) rewelacja.Pozdrowienia

Przede wszytskim KLONECD1 ten post dotyczy LITEONA 812 a nie LITEONA 811 który ty posiadasz [te nagrywarki akurat wiem ze sa ok ] Oczywiście nawet przy 812 mogą być wyjątki. Lecz wierz mi ja tego wypalam dużo i bzdur nie pisze, zresztą poczytaj na innych forach co ludzie sądzą o połączeniu LITEONA 812 + EPSERKI To ze ci sie trafila idealny ze tak powiem model nie oznacza że takie sa wszytskie. Ja nie mam nic przeciw LITEONOWI, oczywiście ładnie wypala płyty Z DATA albo DVD FILMAMI, lecz fakt faktem że do gierek się na PS2 nie nadaje. Jak pisałem wcześniej testowałem 3 modele na róźnych biosach i możesz mi wierzyć czy nie, to taki płyty po nagraniu odpalały się poprawnie na 1/3 PS2, w 2 /3 badz sie nei odpalały bądz mialy skaczące animacje albo zawiesząły sie np w połowie gry. Zresztą wystarczy spojrzeć na test K-probe takiej płytki, niemalże regułą jest, iż gdzies na środku płyty sa gorzej nagrane sektory. A że lasery w PS2 sa do d...y do nie radza sobie wszytskie zbyt dobrze z czymśc takim.

Twoje uprawnienia: