![]() |
kupilem pare verbatimów i platinumek i jedno platinum dvd-rw, i chyba spróbuje najpierw na rw nagrac to samo aby sprawdzic czy chodzi. tylko ze mieli tylko dvdrw minus a dvdr mam plusy ??? ??? ???
no..... bede zaraz palił. trzymajcie kciuki. hehe |
zwolniłem tez troche miejsca na dysku , moze to pomoze.
|
nagrałem na to dvd rw (minus) i chula świetnie. potem spróbuje na dvd r (plus) i dam znac. narazie jestem bardzo :) , ale zobaczymy później jak na zwykłym wypali.
|
nom widzisz, lepiej nagrywac na jakis lepszych nosnikac :) ciesze sie ze wyszlo dobrze na dvd-rw, jak nagrasz dalej cos to daj znac i jak sie nagralo napisz :)
|
:jupi: :fala: :)
udało się!!! nagrało na dvd+r prędkością 8x. elegancko i bez problemów, czyta również bardzo dobrze i bardzo szybko. mam nadzieje ze tak dobrze bedzie juz do konca i oczywiście nie bede żałował troszke więcej na lepsze nośniki. zastanawiam nad ponownym nagraniem obrazów na vebatimki lub platinumki bo te badziewne esperanzy mogą mi paść niedługo. dzięki wesyr87. dzięki wielkie za rady. jakby coś sie dzialo (odpukać w niemalowane) to bede jeszcze pisał. POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ DZIĘKI |
Cytat:
i nie mam problemów |
Spoko Pisz Kiedy Masz Problem Postaram Ci Sie Pomoc, Nom Wiesz Przegraj Lepiej Z Tych Esperanz Te Pliki...
|
Cytat:
Tylko ?? No to chyba masz duzo kasy... |
no właśnie. jednak nagrywara dvd to nie to samo co zwykla która paliła na wszystkim.
|
Cytat:
:cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:17. |