![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.03.2009
![]() |
Problem z ISO 8 Gb
Witam
![]() Niedawno kupiłem Laptopa Toshiba Satelite. Zachciało mi się pościągać parę filmów w wersji DVD. Oczywiście po wielu dniach na twardym zagościł plik danego filmu, lecz szok - plik co prawda ISO ale 8 Gb z hakiem i to jeden. Ok wrzuciłem go na Clone DVD lecz operacja którą wybrałem jest niewłaściwa. Potem wpadłem na DvdFab 5 gdzie znalazłem opcję podziel. Tak też uczyniłem, ale po wypaleniu dwóch płytek ani moje stacjorne Dvd ani lapik nie chce tego czytać. Zależy mi na oglądaniu na tv a nie tylko na kompie. Czy jest jakiś program który to umożliwia, lub jakiś inny sposób żeby to działało. Wiem że najlepszym rozwiązaniem jest zakup oryginału.... Płytki których do tego celu użyłem to Sony DVD- 4.7 GB. Za każdą poomoc serdecznie dziękuję. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
to kup plyte DL najlepiej verbatima
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
NOSNIKI DVD-R/+R | Jabba the Hutt | Nośniki optyczne | 4458 | 05.08.2005 14:16 |
Jak wypalić ISO o wielkości powyżej 4 GB? | aurelinus | Napędy optyczne DVD | 16 | 22.04.2004 14:39 |
Mam problem z plikiem iso | pawelz | Napędy optyczne CD | 3 | 20.03.2004 15:08 |
Obraz ISO + Cyberdrive x24 = problem | msadow | Napędy optyczne CD | 1 | 20.03.2003 13:17 |
Problem z zamykaniem sesji ISO w Nero | Rock_n_Rolf | Napędy optyczne CD | 0 | 05.03.2002 08:31 |