![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.02.2003
![]() |
Lg Gsa4160 Problem
Powracam jeszcze raz z tym postem. Moje lg wypala + i - , te firmowe i noname,ale widoczna jest rysa. Nie jest to rysa mechaniczna. Wygląda to tak jakby laser robił sobie przerwę. Płytka przechodzi weryfikację, śmiga na stacjonarce, ale ta rysa mnie niepokoi. Pisałem maila do serwisu lg 2x, echo chyba mnie nie lubią.
Mam Athlon1700XP+, win98, DVDDecrypter3520, Clone DVD3, DVDShrink, wypalarka podpięta jako master na drugim kanale. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
a to jedyny przypadek?? może płyta miała to zanim coś wypalałes?? powtórzyło sie to na innych cd?? poza tym jak smiga to wso ok ;D
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
re
Płyty przed nagraniem są idealne, a ta rysa powtarza sie prawie zawsze na + i - na markowych i noname. Do tej pory wypalałem Decrypterem, taraz spóbowałem CloneDVD i też, zauważyłem to też ostatnim razem +rw. Chyba oddam ją do serweisu i niech sie martwią, w końcu od tego jest serwis.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to chyba serwis. A LG oddział Polska znany jest z tego, że olewa klientów. Na mojego maila z listopada 2004 nie odpowiedzieli do dzisiaj, a czytałem, że nasze przypadki nie są odosobnione.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
![]()
Jeszcze jutro rano wykonam telefon do serwisu w Warszawie z zapytaniem i podziękowaniem za troskę o klienta, a potem oddam do serwisu, na szczęście jest on w Sosnowcu, choć i tak chyba trafi do Warszawy. Może zrekompensują mi nerwy i dostanę 4163?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|