![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
programm€r
Data rejestracji: 26.11.2004
![]() |
Lite-on Sohw-1633s
Wszystko działa tak jak należy oprócz odczytywania CD z grą "Desert Rats vs Afrika Korps". Płytka bez zarysowań, oryginalna gdzieś w połowie instalacji gry powoduje, że nagrywarka przestaje czytać i wydaje dźwięki podobne do tych wydawanych przez drukarki igłowe. Czy problem ten dotyczy nagrywarki czy płytki CD?
|
![]() |
![]() |
#3 |
programm€r
![]() |
Problem nie jest z grą, ponieważ przed chwilą grałem, zastanawiam się czy to nie wina nagrywarki. Po odczekaniu jakiegoś czasu działanie napędu wróciło do normy. Sprawdzałem na innym kompie, tam płytka chodzi bez wydawania dziwnych dźwięków, ale instalacja gry przebiega z prędkością około 300 kilo na sekundę (co przy siedmiuset MB potrafi zdenerwować).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
W tym układzie obstawiałbym jednak samą płytę. Skoro na innych nośnikach działa bez problemu, być może ten "feralny" ma jakieś uszkodzenia, których nie widzisz gołym okiem?
![]() Jesli mówimy o tej grze z CD Action, to nie ukrywam, że również miałem problem z odczytem płytek dostarczonych do tego czasopisma (albo źle tłoczone, albo przykra podróż ![]()
#5 |
programm€r
![]() |
Z CDAction, ale to pierwsza płytka z tamtąd którą mam problem (a mam już płytek z ponad 2 lat).
|
![]() |
![]() |
|
|