![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2007
![]() |
Als Dvx-305
Serdecznie Witam!
Ściągnąłem plik aktualizacyjny z internetu do mojego DVD ALS DVX-305. Postępowałem tak jak było w instrukcji zamieszczonej w pliku TXT. Włożyłem płytę, zgodziłem sie na aktualizacje odczekałem parę minut, wysunęła sie płyta i.... DVD padło... Nie reaguje na pilot, ani na przyciski na panelu. Nawet tacka na płytę sie nie wsadziła. Jak załączę ręcznie DVD i włączę Audio-Video na TV to jest tylko czarny obraz i DVD nie reaguje na nic. Czy da się jakoś to naprawić bez konieczności pójścia do serwisu ? Jestem bardzo na to wkurzony, bo czytałem artykuł że jest niemożliwe zepsuć DVD aktualizacją ze strony importera, która jest specjalnie przygotowana dla danego modelu. Plik zgadzał się, został wypalony. Chodziło mi o Polskie znaki w moim odtwarzaczu, bo zamiast ż ź ć.. robiły sie okropne wywijasy i nieraz wyraz był strasznie długi. Pozdrawiam i proszę o rychłą pomoc i odpowiedź. PS Czy komuś też się coś takiego stało? Bo się niepokoje że DVD będzie już do wyrzucenia. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|