![]() |
No zrobiłem tak...i po reseciku jak sie konczy instalować to jest napisane że nie można zainstalować bo sterownik nie jest przeznaczony dla tego urządzenia.. i co teraz?? ???
|
Cytat:
i będzie OK |
No i kurde mam dalej problem...typ transferu jest ustawiony na DMA0jeżeli możliwe...a bieżacy tryb transferu to dalej tryb PIO...co jest?? Pomóżcie mi jeszze prosze!!!
|
No ale ten programek jest dla Win 9x i NT... a ja mam Xp Prof....jest jakas wersja wyższa od 1.8 ??
|
nooo..... ASPI TEŻ DOBRA RZECZ. a na przyszłość przycisk SZUKAJ na forum. To naprawdęw nie gryzie. pozdro.
P.S. Zabrzmi banalnie, ale "A NIE MÓWIŁEM" :piwo: |
jeszcze doinstalij ForceASPI - tez przydatne ;)
|
No pomocniczy kanał IDE miał włączony tryb PIO....przestawiłem na Dma zobaczymy co z tego wyniknie ;) dzięki za pomoc
|
start>panel strowania>system>menager urzadzen>kotrolery hdd>podstawowy i pomocniczy kontroler
ile to juz razy bylo na TYM forum |
heh no właśnie gdzie to ma sparwdzić??Bo jak wlazłem we właściwości nagrywarki to nic tam nie ma o DMA.... nagrywam na róznych , wczesniej też tak było że nagrywałem na różnych...nic nie grzebałem w systemie
|
No to się do czna :piwo: :piwo: :piwo:
Teraz czekam na post: "A gdzie to się sprawdza/włącza?????" :P |
Panowie rozumiemy sie bez slow :piwo:
|
I :piwo: dla wszystkich za jednomyślność :D
BTW Muszę sobie jakąś szybszą klawiaturę kupić :> :czar: |
Cytat:
A drugie :piwo: dla ciebie i Vizzarda za cierpliwość. |
Cytat:
Sprawdź DMA :taktak: Na płytach nagrywasz tych samych? :idea: I na jakich? :idea: |
@tengu
:piwo: za szybkosc :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |