![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2003
![]() |
![]()
Witam
Mam pewien problem z liteon 411s i nowym firmware fsog. Niedawno zakupilem plytki dvd firmy Xdisc (X2) i wszystko bylo ok, kiedy wypalalem i uzywalem ich w xbox'ie. Problem powstal, gdy zmienilem firmware na nowszy z fsof na fsog.Plytki w przawdzie czyta ale cholernie dlugo i sie "rwie".Postanowilem wiec wroscic do staego, co tez zrobilem, ale bez skutko- jest to samo.Nie probowalem wypalac tych plytek i probujac na innych otwarzaczach np. stacjonarnych. Fakt, jest faktem, ze pojawila sie pewna zmiana na gorsze. Co zrobic z tym fantem? Pozdrowienia. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Ja miałem problem podobnego typu, ale z +RW. Powrót z fs0g na fs0f w pierwszej chwili nie pomógł, musiałem po raz drugi wgrać starszy firmware (fs02 z pomocą ltn_flash) zaznaczając opcję update boot code. Dopiero po tej operacji skorzystałem z oryginalnego flashera Liteon dla firmwere fs0f (plik .exe ściągnięty ze strony Liteon) i wszystkie kłopoty znikły.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Karolina & xbox & DVDRIP
Data rejestracji: 28.11.2003
![]() |
jaki z tego wniosek - nie instaluj nowego firmware
![]()
#4 |
Leszcz
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
albo zainstaluj najnowszy! ;-) wczoraj wyszedl... o ile jeszcze tego nie zrobiles
![]() |
![]() |
![]() |
|
|