![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2007
![]() |
Problem z LiteOn
Witam.Mianowicie problem mam z nagrywarka DVDRW SHM-165P6S(MS0P).Wypala prawie wszystko bez problemów lecz widzi pozniej płyty jako czyste( oczywiscie nic się zainstalować już nie da) ta sama płyta(wypalona juz) u kumpla-działa.Płyty które widział jakiś czas temu nagle nie widzi.Obsuguje na dobrą sprawę tylko TDK nic więcej(emtec,verbatim,itd.)Sterowniki od płyty(MSI K9N,n570)nic nie dają,nowe ASPI tez nie.Bez nich to samo.Reinstal systemu-nic.Oddałem do serwisu-stwierdzili ze wszystko z nią ok...Macie jeszcze jakieś opcje?Co moze pomoc?Czy poprostu znów się pozbyc napędu na 3 tyg. i męczyć serwis?
Dzięki i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Breaking Steps
Data rejestracji: 25.04.2007
![]() |
Cytat:
I na drugi raz poproś dokładny protokół rozpatrzenia reklamacji włącznie z rozpisaniem wykonanych czynności. Sam czasem serwisuję i wiem jak to jest z tymi sprawami. MĘCZ SERWIS ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Dzięki.Na drugi raz będę pamiętał.Jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje.Kombinowałem własnie ze sterownikami dziwnymi i programami....Teraz nie czyta żadnej dvd tylko same cd-rom (nawet jakies z przed wojny noname), no i nazwa napędu w eksploratorze (moze to i głupie pytanie)DVD-RAM nie powinno być dvd-rw czy cos takiego.NIe pamiętam jak było jakiś czas temu bo nie zwracałem uwagi na to.Jeśli to nie ma nic do tego to jutro znów serwis.Pozdrawiam A męczyć to ich teraz będe napewno jak co, bo kiedyś też pomagałem kumplowi na serwisie i mniej więcej wiem jak to wygląda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do nazwy DVD-RAM to wszytko ok, ta nagrywarka obs***322;uguje ten format zapisu i "przedstawia" sie w ten spos***243;b... Faktycznie najlepiej zobacz jak bedzie zachowywa***322; si***281; sprzet na innym kompie
![]()
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Witam ponownie.W***322;asnie wymienili mi wkoncu nagrywarke na now***261; pod***322;aczam wszystko ok a tu tacka otwiera si***281; na jakies 1/3- ci***261; poczym zamyka pochwili...wada mechaniczna? czy szarpn***261;c mocno,chociaz si***281; boje by nic nie z***322;ama***263;.Czy znowu serwis...?
Juz posz***322;o, szarpna***322;em g***243;ra d***243;***322; lewo prawo na chama i posz***322;o...dzi***281;ki za uwage Ostatnio zmieniany przez BlackEdd : 31.05.2007 o godz. 16:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nic na si***322;***281;
![]() ![]() |
![]() |
![]() |