![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Przez wgranie nowego biosu nie tracisz gwarancji. Producent nawet każe wgrywać nowszy bios. Wejdz tutaj http://www.liteonit.com.tw/ODD/Engli...e_dvd%20rw.asp i pobierz bios VS0A. Później zdaj relację.
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.08.2004
![]() |
Update biosu i dalej to samo
|
![]() |
![]() |
#19 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
a ja napisze ktutko - serwis
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
![]() |
Powiem tyle. Jestem po sformatowaniu i nadal to samo. Co ciekawe znajomy ma
też 832S i też na windzie 98 i ME czystą płytkę DVDr widzi jako CD audio. Czy naprawdę nie ma na to lekarstwa |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
Bardzo dziękuję Barte_k. Nie wiem jak to wyszło, można to nazwać głupotą, roztargnieniem czy czymkolwiek innym. Ale do czego zmierzam. Po zapakowaniu sp1,5
jeszcze sprawdziłem czy kopiuje ale po update biosu już nie. Po prostu winda dalej widział cdaudio i nawet nie próbowałem. Jakie miłe zaskoczenie mnie spotkało jak spróbowałem skopiować mimo, iż płyta była niby audio. Wszystko działa. Dzięki za cierpliwość. Nie wiem czy kiedyś będę mógł Ci się odwdzięczyć ale przyjmij te szczere podziękowanie. Pozdrowienia. |
![]() |
![]() |
|
|