![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.08.2003
![]() |
Spawarki LG (te z DVD-RAM)
Witam,
Jak wyglądają "na dzień dzisiejszy" opinie i doświadczenia użytkowników nagrywarek DVD firmy LG? Jak się ten sprzęt sprawuje? Jakie sprawia problemy? Czy warto się bawić w DVD-RAM? Czy w najbliższym czasie ma sie pojawić jakiś nowy model LG? Dzieki, latet |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2003
![]() |
Jak wyglądają "na dzień dzisiejszy" opinie i doświadczenia użytkowników nagrywarek DVD firmy LG?
Jak się ten sprzęt sprawuje? Dobrze ;-)) Mam taki od dwóch miesięcy (gsa4082b) i nie ma żadnych problemów. Jakie sprawia problemy? JW Czy warto się bawić w DVD-RAM? Osobiście nie sprawdzałem, ale przymierzam się do kupna płytki i sprawdzenia jak to działa. Z opinii wiem, że jest to troszkę wolne, ale można od biedy traktować jako dodatkowy dysk twardy ;-)))) Czy w najbliższym czasie ma sie pojawić jakiś nowy model LG? Tak, będzie to następca modelu 4082 i płytki + będą zapisywane x 12. O ile pamiętam, to oznaczenie tego będzie gsa 4120, ale nie daję głowy uciąć, bo reklamówkę lg mam w pracy i tam ten napęd jest ;-( |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2003
![]() |
Mam drugą nagrywarkę LG. Pierwsza była GMA4020B, teraz mam GSA4081B. Jestem zadowolony, mają 2 latka gwarancji. Jak na razie mnie nie zawiodły.
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.08.2003
![]() |
A jak sobie one radzą ze zgrywaniem na dysk plytek DVD, zwlaszcza slabej jakosci tłoczenia, np. z czasopism, albo porysowanych z wypozyczalni?
Czasem sie mozna zdziwić. Ja mam DVD-ROM Pioneer 119 i uwazalem go za świetny w tej dziedzinie zadań, ale ostatnio na 12 pożyczonych płytek miał problem z czterema! Wziąłem je do kumpla, który ma napęd Combo DVD/CD-RW (chyba Lite-ON) i odczytał wszystko bez zająknięcia! Wyobrażacie sobie! Głupie COMBO !!! ![]() Pozdrawiam, latet |
![]() |
![]() |
|
|