![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
jak nagrac ??
siemanoo.
znajomy ma jeden plik ISO jest to gra i zajmuje ona 8GB ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
---===//eLWu\\===---
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
co to za gra ktora zajmuje 8GB??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Registered
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
No wlasnie co to za gra .. ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Metal Gear Solid 2 - wersja Substance
------------------------------------- w pliku info jest cos takiego jak to wypalic, ale ze jestem swiezy w dziedzinei DVDRW ![]() -------------------------------------- You'll end up having two actual image files - the MD0 and MDF files (splitted up from double-layer DVD size, to single-layer DVD size), and an MDS file, which is like a CUE for BIN. Now, if you posess a DVD-burner (which I don't have myself), perhaps you can burn the images onto a DVD (pretty tricky, as it's untested and you need either 1 double layer DVD, or 2 single-layer ones). Preferrably, you just use Alcohol 120% with a virtual drive to mount the image, by opening the .mds file. Autorun will then boot up, choose install, and choose for the full install. This will take some time, but even more, disk space! You'll need at least 15GB free when installing, cause the game is 7GB by itself, plus the 7GB the images take on your HD... you do the math... Now, just wait for install to complete. --------------------------------------------------- Ostatnio zmieniany przez neoeinz : 09.06.2004 o godz. 13:01 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
co zrobić ażeby nagrywarką TEAC DV W50D nagrać płytę CDRW powyżej 12X
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
koledzy pomóżcie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
Ja niestety nie pomoge tym bardziej ze jeszce nie bawilem sie nagrywarka DVD tym bardziej ze sam jej nie posiadam tylko mam w planach ja kupic ..... Poszukaj jeszce informacji na forum http://forum.tweak.pl/
|
![]() |
![]() |
|
|