![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2005
![]() |
problem z nagraniem i czytaniem
Przeczytalem duzo postow na tym forum i nie znalazlem rozwiazania na moj problem a nagrywarka DVD wiec pisze tego posta
![]() Moj sprzet to TOSHIBA ODD-DVD SD-R5272. Moj problem polega na tym iz od czasu zakupu hjakos dziwnie nagrywa mi plytki CD i dvd (mam ASPI zainstal. , dziala takze w trybie UDMA-2), Po nagraniu plytki przez nero jest takie cos jak weryfikacja nagrania, no i tutaj pojawia sie problem poniewaz po ilus procentach wykazuje bledy uszkodzonych sektorow czy czegos takiego i przez plytka jest do wqyrzucenia, poniewaz pliki sa uszkodzone i nie moge nic z tym zrobic. Probowalem juz wszystkiego, przy nagrywania najmniejsza predkoscia taki problem wystepuje dosc rzadko. Nie wiem jak to rozwiazac... byc moze dac na gwarancje ? czy moze mam cos zle ustawione ? ale dziwne to jest, poniewaz zainstalowanie nagrywarki i zainstalowanie oprogramowania to nie jest zadna filozofia i bez zbednych zabiegow powinno wszystko ok dzialac. Jeszcze mam pytanie, czy wgrywajac nowego biosa trace gwarancje ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|