![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
Problem z nagraniem DVD-RW - Liteon 1633
WItam
Mam problem. Probuje nagrac plytke dvd-rw na moim litku. Niestety, po jakims 10 minutowych zgrzytaniu i burczeniu nero wywalilo mi komunikat ze nie moze nagrac plytki, oraz cos takiego: "Invalid field in command". Wylaczylem wiec Nero, uruchomilem Easy CD-DVD Creatora i od nowa. Tutaj pojawil mi sie komunikat "insert blank disc". W disc info zas napisal ze plytka jest Non-writable. OK. POstanowilem plytke wyczyscic, wywalilo mi blad "PMA update failure, LITEON DVDRW SOHW1633/H0 01" CO z tym powinienem zrobic?? DOdam ze DVD mam od niedawna a DVD-RW nagrywalem pierwszy raz ( a raczej probowalem nagrac), wiec moe o czyms nie wiem co trzeba zrobic? Moj Bios: BSOR Stery ASPI sa i dzialaja OK Naped jest na drugiej tasmie wraz z cd-romem DMA wlaczone Ver. NERO: 6.6.0.3 Prosze pomozcie! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
Aha dodam jeszcze ze plytka to Esperanza DVD-RW 2X
Przeczytalem gdzies na forum rozne opnie. Wiec ze co do DVD R nie ma watpliwosci ze Liteony wola plusy. natomiast z RW slyszalem rozne opinie. Fakt ze plytka jest taka sobie. NIe jest to TDK albo Verb ale bez przesay chyba wypalic sie powinna... |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
ja bym ją oddał do servisu
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli nie Sprawdzisz na innych płytach to nie będzie wiadomo czy to nagrywarka, program czy płyta. ja stawiam na płytę. stawiam bo Esperanzy często najbardziej nadają się na podstawki a Liteony mają na nie alergię.
|
![]() |
![]() |
|
|