![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2002
![]() |
![]()
Mam kamerę mini DV i chciałem zgrać z niej coś do komputera, który ma wejście fire wire(1394). Zainstalowałem dwa programy. Nero vision express i MovieXone4. Programy widzą kamerę i mogę na nich odtwarzać tylko w momencie nagrywania POJAWIA SIĘ PROBLEM
![]() Mam na dysku dużo wolnego miejsca ok 12GB. Ta sytuacja powtarza się tak na jednym jak i na drugim programie. Nie wiem o co chodzi w tym podłączeniu nie można zrobić żadnego błędu a jednak działa do d.... . PROSZĘ BARDZO O POMOC. MOŻE CZEGOŚ NIE MAM ZAINSTALOWANEGO? ![]() MARIUSZ
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
12 Gb na zgranie materiału miniDV i edycję to trochę za mało. godzina nieskompresowanego avi zajmuje własnie tyle miejsca.
chyba że kodujesz go do formatu mpeg 1,2 w czasie rzeczywistym ale do tego są potrzebne lepsze programy niż masz. polecam Ulead DVD Workshop. napisz w jakim formacie checsz to zachować i wypalić - VCD, SVCD, DVD czy Divx. od tego zależ co i jak trzeba zrobić i jakich programów użyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2007
![]() |
Opr***243;cz niezbyt du***380;ej ilo***347;ci wolnego miejsca jak***261; posiadasz to brak p***322;ynno***347;ci podczas zgrywania mo***380;e by***263; spowodowanie zbyt woln***261; szybko***347;ci***261; komputera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie antyk, a niez***322;y archeolog - ponad 4 lata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |