![]() |
NoKiS proszę o nie używanie niecenzuralnych wyrażeń i określeń typu "cwele".
Kup Verbatimy, TDK, Platinum lub coś podobnego, a nie nagrywaj na takim chłamie. |
a wiec nosniki media store, takie czarne w kopercie
a ty zdjecie dla " sight " http://mrotek.anhost.net/condd.JPG EIDT: tak w sklepie mi wlozyli cwele... nie chaielm tych plomb ale coz :( |
Dokładnie o to samo miałem zapytać ???
A taśmę podpiął przeciskając raczkę pomiędzy łopatkami wentylatora ... ;) |
Cytat:
Nie mów, że wepchnąłeś ją do środka przez śledzia ;) I faktycznie napisz co to za nośniki |
Koledzy zapomnieli o najważniejszym pytaniu: jakie płytki?
Bo jak jakieś kiepskie i do tego z lipnej serii, to wszystko w normie :taktak: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
2.na jakim kanale Ide jest dysk twardy (czy jest sam)? odpal program InfoTool (standartowo w pakiecie nero), zrób zdjecie configuracji i wklej np. |
No ale wypalaraki nie mam na gwarancji ... bo ja dostalem a wiem ze wypala .. bo moj znajomy przy mnie jeszce z 14 płytek wypałił i spawdził i wszystko działało podlaczylem u siebie i ciul nie wiem co ...:(
|
Pewnie ma dwa sticery na boczne ścianki i tył budy. Też tak miałem w Vobisie, ale już po 3 dniach karta graficzna lekko się wypięła z AGP i musieli ją otworzyć no a po wszystkim już nie zakładali nowej plomby, no ale to było 5 lat temu za czasów p3 i GF 256 ach to był sprzęt ;)
|
Jak masz plombę i gwarancję to do serwisu. (Z tą plombą to jest jakieś przegięcie bagiety, nigdy się nie spotkałem z takimi rzeczami, możesz zrobić jakieś zdjęcie jak to wygląda, bo nie mogę uwierzyć)
|
No i kur*** mac to samo 35% Buffor na dole 55 i stoi do usranej smierci
http://mrotek.anhost.net/ciul.JPG Co tu jeszce moze byc .... ****** kur***** |
No Mam Tak samo jak na zdjeciu a to aspi zainstalowałem zobacze moze uda mi sie cos wypalic
|
no własnie mam Ta PieR*** Blombe, A Mowiłem Cwelą zeby nie zakłądali wrrrr
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
EDIT: ASPI ściągnąć i zainstalować DMA - obrazek poniżej |
zebym wiedział jakl sie sprawdza DMA i aspi, a kompa mam jeszce na ***** gwarancji .. tak to bym pogrzebał w tasmach a nie moge ,
|
1.sprawdz DMA
2.aspi 3.sposób podłączenia nagrywarki (i tryb pracy) 4.spoisób podłączenia dysku (i tryb pracy) 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |