Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.03.2006, 19:07   #1
Str4ngeR
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2005
Str4ngeR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem DVD

Witam! Mam dosc dziwny problem. Otoz nie moge nagrac plikow na DVD. Probowalem w przeroznych programach, i zawsze po wlaczeniu nagrywania, nic, doslownie nic sie nie dzieje, nagrywarka nawet nie rzęzi! Mozna normalnie dac "stop" i wylaczyc program (chociaz nero sie np. przycina i trzeba reset zeby sie wylaczyl). Nie ma zadnych komunikatow ani nic. Pomyslalem, ze moze jest zle podpieta, ale CD nagrywa bez problemu, odtwarza CD jak i DVD, a co najciekawsze, udalo mi sie nagrac DVD-video z filmem DVD.

Nagrywarka to NEC, niestety nie pamietam numeru. Szukalem na forum, ale nawet nie wiem jakie haslo wpisac, bo problem jest dziwny, skoro dziala jako tako (udalo mi sie nagrac dvd-video), a jednak nie dziala.

Pozdrawiam
Str4ngeR jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.03.2006, 19:45   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to jak będziesz już coś wiedział to się odezwij
ed hunter jest offline  
Stary 16.03.2006, 20:48   #3
Str4ngeR
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2005
Str4ngeR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Sorry, ale napisalem wszystko, moze oprocz rodzaju nagrywarki, ktory juz sprawdzilem i jest to NEC 3540A. Jesli trzeba dodatkowych informacji wystarczy napisac. Biosu nowego nie mam zainstalowanego, jak wsadzili w serwisie (to moja trzecia nagrywarka, tym razem w serwisie dali mi NEC'a, a 2 poprzednie LITE-ON sie po prostu zepsuly) tak zostalo. Glowny powod to mala znajomosc tematu i ryzyko (?) zniszczenia nagrywarki. Mam nadzieje, ze mi ktos pomoze, jesli nowy bios to bedzie jedyna propozycja to pewnie zainstaluje. Czekam na sugestie.
Str4ngeR jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: