Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.08.2006, 16:55   #1
mike100
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.08.2006
mike100 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem z ISO

Witam
to moj pierwszy post na tym forum chciałem na poczatku wszystkich serdecznie pozdrowić. Mam nastepujacy problem gdy nagrywam plyte DVD z obrazu ISO wszystko jest niby ok ale po odpaleniu wypalonej plyty zawsze wyskakuje jakiś błąd najczęściej już w na samym początku instalacji. Obrazy ISO sa na pewno w 100% dobre, programy instaluja sie z Demona bez problemu, najdziwniejsze jest to ze problem występuje czy przegrywamy ISO na plyte czy tez wypalamy z obrazu mam 2 nagrywarki lite-on-a oraz nowego NEC-4571A i jest to samo, płyty wypalałem na nero 7 oraz alcohol-u 120%, mam A2.4, 1gb ramu, XP prof. SP1. Z góry dziękuje za pomoc.

pozdrawiam
Michał

ps. w załączniku komunikat o błędzie jaki wyskakuje
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Problem z nagrywaniem  z ISO-error.jpg  
mike100 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.08.2006, 18:54   #2
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A na jakich plytach nagrywasz chodzi mi o producenta
Bródka jest offline  
Stary 16.08.2006, 19:07   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak wy***380;ej:

- p***322;yty - producent
- DMa
- ASPI
- stery do p***322;yty g***322;***243;wnej
Stary 16.08.2006, 22:35   #4
mike100
Nowy na forum

no i znalazlem problem - tasma, wymienilem system zmienialem na 100 sposobow konfiguracje ale dopiero teraz wpadlem ze to glupia zasmarkana tasma

pozdrawiam
Michal
mike100 jest offline  
Stary 16.08.2006, 22:40   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mike100
no i znalazlem problem - tasma, wymienilem system zmienialem na 100 sposobow konfiguracje ale dopiero teraz wpadlem ze to glupia zasmarkana tasma

pozdrawiam
Michal
taśma to podstawa jak nie ma kabla to nie poleci nie ma po czym

nie warto ryzykować z taśmą....warto nawet zapłacić 6 złotych za wypasioną
ed hunter jest offline  
Stary 16.08.2006, 22:48   #6
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
nie warto ryzykować z taśmą....warto nawet zapłacić 6 złotych za wypasioną
No taką okragłą i cieniutką, a i do tego ekranowaną
Bródka jest offline  
Stary 17.08.2006, 23:08   #7
mike100
Nowy na forum

"No taką okragłą i cieniutką, a i do tego ekranowaną"
dokladnie taka mialem i do tego dzialala na niej wczesniej moja stara nagrywarka CD - bez problemow, gdy kupilem nowa po prostu ja podmienilem i sie przykro zdziwilem. na szczescie juz wszystko ok
mike100 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: