![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
![]() |
Nero chyba sam korzysta z tego pakietu. To znaczy jak przygotowaną płytę mam nagrać w Nero i zaznaczę opcję LabelTag to wyświetla się dokładnie takie samo okienko jak w PLDS SmartPack Utility służące do przygotowania LabelTaga.
Ale zrobiłem tak: nagrałem najpierw katalogi z zawartością DVD na płytę, a potem za pomocą PLDS SmartPacka dodałem LabelTag i kilka płyt pod rząd wyszło prawidłowo. Niepokoi mnie tylko jedna rzecz! Przy dodawaniu w nero struktury plików dvd muszę je nagrywać jako dysk DVD z danymi, multisesyjny.... Bo jak sesja jest zamknięta to PLDS SmartPack nie chce nagrywać LabelTaga... A jak pliki DVD nagrywam jako płyte z danymi to Nero wyrzuca mi ostrzeżenia, że kompilacja nie będzie zgodna ze standardem DVD-Video.... Ale jak nagrywam w Nero jako DVD Video to nie mogę zostawić otwartej sesji, a w konsekwencji dograć potem LabelTaga w PLDS SmartPack ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem CD/DVD w Viście | Biken | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 2 | 05.04.2010 19:38 |
liteon SHM-165P6S problem z nagrywaniem obrazów płyt DVD | AnthraXsc | Napędy optyczne DVD | 0 | 21.02.2007 20:47 |
Problem z Nagrywaniem Płyt CD | Lamek | Napędy optyczne CD | 3 | 19.07.2005 19:04 |
Problem z nagrywarką Combo LG GCC 4521B >>> a dokładniej z nagrywaniem ! | angelsfire | Napędy optyczne CD | 3 | 01.12.2004 08:18 |
Problem z nagrywaniem płyt w Nero. | kane_f | Napędy optyczne CD | 7 | 08.02.2003 12:14 |