![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.07.2008
![]() |
problem z nagrywaniem lite-on dvdrw shw-160p6s
witam
![]() mam nagrywarkę lite-on dvdrw shw-160p6s z systemem xp, niestety nie mogę nagrywać płyt-np. w program nero startsmart się uruchamia lecz wybierając jakąkolwiek opcję nagrania program się próbuje przełączyć na nero expres i po ułamku sekundy z powrotem wraca do startsmart-u. inne programy nagrywające też nie pomagają i w rezultacie nie ma możliwości nagrania płyt, czy to cd czy dvd... problem ten występuje po ponownej instalacji systemu (był format dysku) a dokładniej chyba po zainstalowaniu sterowników (z oryginalnego cd) do płyty głównej czyli ATI Catalyst Control Center. problem ten po raz drugi występuje (poprzednio w tych samych okolicznościach) lecz wówczas udało mi się jakoś (nie wiem nawet jak teraz) poprawić. podpowiem że w napędzie ustawiony jest region 2, zainstalowałem nowsze sterowniki do napędu, a we właściwościach w zakładce nagrywanie nie jest zaznaczona opcja "włącz nagrywanie dysków na tej stacji". jednakże gdy ją włączę mam możliwość robienia tylko i wyłącznie obrazów płyty ale potem również nie mogę nagrać tego na płytę-program reaguje jak wcześniej opisałem. czy ktoś jest w stanie pomóc ![]() z góry dzięki za poświęcenie czasu na ten problem |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
lite-on, nagrywanie, nero, shw |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem Lite-On LTR 52327s | yaneck | Napędy optyczne CD | 5 | 19.02.2006 18:48 |
Problem z nagrywaniem POMOCY | wjotke | Napędy optyczne CD | 2 | 27.01.2006 14:10 |
Problem z nagrywaniem DVD na Lite-ON SHW 1635S | Levuss | Napędy optyczne DVD | 14 | 22.01.2006 14:50 |
Problem Z Nagrywaniem | Softjelonek | Napędy optyczne CD | 5 | 08.01.2006 19:38 |
problem z nagrywaniem audio cd | litek | Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio | 4 | 27.12.2003 16:55 |