Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.11.2007, 19:58   #1
grs
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 16.11.2007
Posty: 2
grs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem płyt DL

Witam mam nagrywarkę HP DVD640 i nagrywarka nie chce nagrywać mi płyt dual layer i nie wiem co jest tego powodem Problem pojawia się na samym początku nagrywania tak jak by nie mógł czytać płyty i po chwili wywala błąd
grs jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.11.2007, 20:06   #2
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Testowales to na roznych plytach czy na jednej, jakiej firmy masz plyty ?
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2007, 20:39   #3
grs
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 16.11.2007
Posty: 2
grs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam testowa***322;em tylko na p***322;ytach firmy OMEGA mam 4 sztuki i ***380;adna nie chce si***281; nagra***263;
grs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2007, 22:03   #4
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wywal te podstawki pod piwo i kup porz***261;dne p***322;yty np Verbatim
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2010, 17:12   #5
fate1ful
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.02.2010
Posty: 1
fate1ful w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam ten sam problem testowałem na verbatimkach
fate1ful jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.