Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.03.2006, 11:43   #1
Ar3k
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.11.2005
Ar3k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem plyt DVD...

Witajcie! Zwracam sie do was z ogromna prosbo o wytlumaczenie mi CO SIE DZIEJE!?

Otoz chce sobie nagrac pliki na dvd i d*pa blada... niby nagrywa w 100% dobrze, ale mimo wszystko ie chce mi odtworzyc pozniej tych plikow! Nie wiem co sie dzieje, bo jak nagrywam na cd-r to wszystko pieknie smiga. tylko te dvd+r :/

Ze sprawd technicznych podam:
-nagrywarka: Benq DVD DD DW 1640
-plyty na jakich nagrywam: CD-r (jakiekolwiek, bo nagrywa i tak i tak); DVD+R Sony
-Kiedys dogralem najnowszy bios do nagrywarki.
-program jakim nagrywam: Nero 7.0.1.2 i inne programy w tym zestawie (nero express itp)

Nie wiem czy to potrzebne ale tez podam:
cpu: sempron 3000+
ram: 512
hdd: sata 80gb
posiadam tez drugi naped, zwykly cd-rom Asusa

Nie dosc ze strasznie wolno mi czyta plyty dvd (czasami nawet wogole ich nie czyta) to i tak nie moze przeczytac wszystkich plikow. Probuje uruchomic execa (ktorego jak mam na hdd to mi system go czyta) to wywala mi komunikat: "Ukonczono tylko czesc zadania ReadProcessMemory lub WriteProcessMemory"

To wina nagrywarki czy plyt czy jeszcze czegos? nie nagrywalem jeszcze na innych oprocz tych dvd+r Sony

Bardzo bym prosil jezeli ktos wie cos na ten temat, aby mi powiedzial co sie dzieje i jak z tego wybrnac. Nagralem juz 3 plytke i na wszystkich jest to samo Jak bede mial mozliwosc to sprawdze u kogos innego czy dziala :/
Ar3k jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.03.2006, 11:47   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeśli to wina płyt Sony DVD+R (D11) to by było coś bardzo nowego.

nagrywarka nie może przeczytać tego co zostało nagrane w Nero 7, czy też czegokolwiek co nagrała?

co z tłoczonymi DVD i nagrywanymi na innej nagrywarce?
ed hunter jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: