![]() |
Cytat:
Zworkiem go! Zworkiem! :cisza: :mruga: |
Ja się nie znam na tego typu rzecach, może zworke bym spróbował przestawić ?
|
Cytat:
|
Jak masz BSLB to spróbuj oryginalnego biosu z flasherem ze strony BenQ
Przykładowo biosu BSOB :czytaj: :taktak: |
Ma ktoś jeszcze jakieś propozycję ?
Pewnie znów mnie czeka oddanie nagrywarki do serwisu:ysz: |
Udało się gallus teraz nagrywarka ma normalną nazwe, ale dalej nie widzi płyt:(
Taśma może mieć coś do tego ? |
|
Próbowałem z kolegą zmienić bios, ale nie chce się innym wgrać.
A co do nagrywarki to wymienili mi na inną i dalej nie chodzi, tak jak ma być :( |
spr***243;buj jakiego***347; biosu od benq1640, je***347;li nic nie da to na serwis z ni***261;,a je***380;eli to ju***380; kt***243;ry***347; raz z kolei to bym o zwrot kasy wyst***261;pi***322;.
|
Wie ktoś może jakie oprogramowanie trzeba żeby tan nagrywarka chodziła tak jak ma być ?
|
hmm, ciekawe... wydaje mi si***281;, ***380;e w serwisie wgrali ci jaki***347; niby firmware i zapomnieli wgra***263; na niego co***347; nowszego pewnie b***281;dzie trzeba wgra***263; jakie***347; nowsze oprogramowanie, bo to serwisowe jest tylko potrzebne aby nagrywarka by***322;***261; wy***347;wiitlana w jaki***347; spos***243;b w systemie... ;)
|
Problem z nagrywarką Benq DW1640
Tak jak w temacie mam problem z Benq'iem.
Co dopiero przywiozłem nagrywarkę z serwisu i wszystko podłączyłem i nagrywarka nie widzi mi płyty czystych, nagranych, ogrinalnych też:( W CD-DVD speed widziana jest jako http://img140.imageshack.us/img140/4924/benq2be.jpg Prosze pomóżcie, bo naprawdę nie wiem co się dzieje, (chyba mam pecha z tymi nagrywarkami DVD):( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |