![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Komu wierzyć? LiteON 832S czy BenQ 1650??
jak wiecie (albom i nie
![]() ![]() ![]() uzbierało się wadliwych plyt ok 20-30 (Memorex,TDK,Verb)..no to zacząłem zrzucam je na dysk i przegrywać..3 płyty faktycznie były bardzo widocznie źle nagrane bo nie dało sie ich zrzucic ani BenQ ani Litkiem ![]() mam ok połowe płyt za sobą w tym momencie nagranych na nowo i tak sobie dzis siedze i myślę..a ciekawe co pokaże mi Litek w Nero CD/DVD Speed na tych płytach co są niby do przegrania (ta reszta oprócz tych 3 padniętych)..biorę Verba pastela..uruchamiam progsa..ustawiam sprawdzanie na 8X (wiem że powinno byc na 4x na Litku ale nie chce mi sie czekać) i co widzę?? przecież to są bardzo dobrze nagrane płyty!!! ![]() ![]() ![]() wracajac do płyt..nie dośc ze sprawdzane 8x na Litku (przecież zawsze są gorsze wyniki na 8x niż na 4x na litku no nie??) to one i tak są super ![]() komu teraz wierzyć?? zgrywać płyty te co BenQ mi niby wypluwa?? czy sprawdzic wszystkie na Litku i nim sie kierować (litek i tak u mnie zostaje jednak ) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004