![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.02.2007
![]() |
Problem z napedami i nagrywaniem
witam mam problem z moimi napedami w kompie. Otoz jeden nie dziala od dwoch lat bo jak wloze plyte i on ja chce otworzyc to wszystko sie zawiesza. dopiero kiedy nacisne guzik wyjecia plyty to wszystko wraca do normy. Jakos to znioslem ale 2 dni temu odkrylem ze cos jest nie tak z nagrywarka liteon. kiedy wsadzam plyte DVD to on mi jej wogole nie otwiera nawet po klinieeciu otworz na iknonie napedu, tylko pokazuje CD ! A kiedy chce nagrac cos w nero na DVD-R to Nero wywala blad ze na tej plycie DVD-R nie moze zapisac. Podobnie jest w programie Copy TO DVD tyle ze tam pokazuje ze mam wlozyc plyte (chyba jej nie widzi) mimo iz mam ja wlozona do napedu. Prosze pomozcie bo pilnie potrzebuje zgrac kilkanascie giga na plyty.
moja nagrywarka: LITE ON DVDRW SOHW 1693S |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
liteon SHM-165P6S problem z nagrywaniem obrazów płyt DVD | AnthraXsc | Napędy optyczne DVD | 0 | 21.02.2007 20:47 |
problem z nagrywaniem płyt, tylko obraz | grzechu82 | Napędy optyczne CD | 1 | 11.04.2006 20:51 |
Problem z nagrywaniem ... | somber | Napędy optyczne CD | 8 | 11.06.2004 00:53 |
Problem z nagrywaniem płyt w Nero. | kane_f | Napędy optyczne CD | 7 | 08.02.2003 12:14 |
Problem z nagrywaniem plyt :( | maczek | Napędy optyczne CD | 4 | 26.03.2002 08:39 |