![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2008
![]() |
Problem z napędem.
Witam. Mam delikatny problem z napędem. Mianowicie system w opcji "mój komputer" nie widzi napędu. W opcji "menadżer sprzętu" napęd jest widoczny ale z takim uroczym wykrzyknikiem. We właściwościach napędu jest napisane :"System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)
Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów" Zrobiłem wszystkie polecenia z opcji "rozwiązywania probemów" ale wykrzyknik jest a napędu jak nie było widać tak nie ma Ściągnąłem nowe stery i nawet biosa ale przy próbie instalacji pokazuje się komunikat że nie ma celu dla oprogramowania(w wolnym tłumaczeniu z angielskiego). Sprawdzałem okablowanie, wszystko wydaje się ok. Dla wyeliminowania opcji uszkodzony napęd wymieniłem na drugi i problem jest ten sam. W menadżerze urządzeń jest ten sam wykrzyknik a w opcji "mój komuter" nie widać napędu. Czy ktokolwiek może mnie naprowadzić gdzie leży problem? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z Napędem DVDROM .. Pomocy | Marvineq | Napędy optyczne DVD | 7 | 26.04.2008 14:00 |
Problem z napędem PS2. Tacka sie nie wysuwa | f421 | Hardware | 22 | 07.02.2008 16:03 |
Problem z napędem COMBO LG GCC-4521B | Pavlak | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 0 | 20.10.2007 18:57 |
Alcohol 120% i problem z wirtualnym napędem | lefty | Napędy optyczne CD | 5 | 24.09.2006 18:54 |
problem z deamonem i wirtualnym napędem | harier | Off topic | 11 | 01.10.2005 15:07 |