![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
"Małe MIASTO duża WIARA"
Data rejestracji: 04.12.2005
![]() |
Problem z obrazem DVD:(
Witam jestem Tu nowy czytam dużo na tym forum i troche rzeczy sie dowiedziałem, ale mam taki problem którego nie potrafie rozwiązac albo znaleźć na niego odpowiedzi wiec zakładam ten temcik i mysle że ktos pomoże!!! Mam nową nagrywarke DVD Sony, nagrywa elegancko płytki nienarzekam na to ale mam problem z odtwarzaniem filmów DVD!!!! Po zainstalowaniu Power DVD 3 włozyłem film do stacji. Gdy zaczoł sie odtwarzać, był dzwiek ale obraz był nieczytelny tzn. był rozmazany kolorami. Zainstalowałem najnowszą wersję DVD jakośc obrazu znacznie sie poprawiła bo juz cos było widac ale jeszcze to nie to. Obraz filmu był za mgłą i troche rozmazywało. CZY KTOS ZNA PRZEYCZYNĘ TEGO
![]() Mój sprzęt: Duron 1,4 Gh, 256 Ram, GeForce FX 5200 128 MB DDR, P.S - Jesli był juz taki temat na forum z takim problemem, prosze o jakies namiary a ten co napisałem wykasuje sie. Z góry dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
"Małe MIASTO duża WIARA"
Data rejestracji: 04.12.2005
![]() |
Już sobie poradziłem z tym obrazem DVD. Poprostu wszedłem w opcje karty graficznej i zmieniłem ustawienia ze standardowych na zaawansowane i wszystko ok jest.
|
![]() |
![]() |
|
|