![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2005
![]() |
Problem z odczytem płyt w LG GSA-4167B
Witam!
Parę dni temu zakupiłem nagrywarkę LG GSA-4167B. Wszystko byłoby ok gdyby nie to ze przy odczytywaniu płyt CD/DVD wyskakuje komunakt o braku pliku "Demo.exe" (komunikat głosi ze jest on potrzebny do odczytania dokumentów typu "plik"). Nie działa także funkcja autoodtwarzania płyt. Zawartość płyty da się tylko odczytać klikając prawym klawiszem myszki na ikonkę nagrywarki i kliknięciu na "otwórz" w menu podręcznym. Wymieniony komunikat występuje przy bezpośrednim kliknięciu na ikonkę nagrywarki. Mój system to WindowsXP. Z góry dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
hmm..... masz jakiś program antywirusowy?? bo być może złapałeś bakcyla, lub masz coś z autorunem....jakiś program zmienił ustawienia a ty go potem odinstalowałeś i zostało.....
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Hmm mam Kaspersky'ego ale raczej żadnego wirusa niemam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ćwierćinteligentny...
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
a Gdzie masz tą ikonę ? Na pulpicie ? Jeśli tak, to usuń ikonę i utwórz nową. Być może została ona utworzona przez Ciebie kiedy w cdku była jkakaś płyta
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Wydaje mi sie że to nie wina ikonki, bo jak klikam w ikonę nagrywarki w "Mój komputer" to pojawia się ten sam komunikat o braku w/w pliku
|
![]() |
![]() |
#6 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
Kliknij prawym na ikonce nagrywarki i wybierz właściwiści. Potem zakładka "Autoodtwarzanie". Tam możesz zmienić ustawienia dla tej funkcji.
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2003
![]() |
Miałem to samo. Zniknęło po podpięciu nagrywarki jako "Slave". Pozdro.
|
![]() |
![]() |
|
|