Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.10.2007, 10:13   #1
Draghmar
Asha'man

Data rejestracji: 08.10.2005
Draghmar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Brak płyty w napędzie

Witam
Mam nagrywarkę Lite-on SHW-16H5S. Testowałem nagrywanie DVD-Video na płycie Platinum DVD-RW i...po tym eksperymencie nie mam dostępu do płyty z poziomu nagrywarki (zachowuje się tak jakby płyty nie było w napędzie - nero informuje, że płyta nie jest gotowa lub tacka nie domknięta). Na stacjonarnym odtwarzaczu płyta o dziwo jest normalnie odczytywana. Zważywszy na to, że płyta dotychczas ani razu nie sprawiała żadnych problemów, obstawiam jakiś błąd podczas nagrywania. Nie interesuje mnie jednak odzyskiwanie danych, a możliwość skasowania tej płyty, żebym mógł nadal z niej korzystać. Próbowałem szukać jakichś informacji na forum, ale znalazłem jedynie coś o niezamknięciu sesji (bez podanego rozwiązania) lub jak odzyskać dane (a to mnie nie interesuje).
Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?
Draghmar jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2007, 10:17   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wirtualne nap***281;dy s***261;? jak s***261; to w programie wy***322;***261;czy***263; ukrywanie typu no***347;nika (ATIP)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2007, 10:24   #3
Draghmar
Asha'man

Data rejestracji: 08.10.2005
Draghmar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jest Daemon tools 3.47. Nie widz***281; nigdzie mo***380;liwo***347;ci ustawienia takiej opcji. Usun***261;***322;em wirtualny nap***281;d, ale nic si***281; nie zmieni***322;o.
Draghmar jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: