![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.06.2005
![]() |
![]()
Co powieci o tej nagrywarce ?? Czy ma dobrą korekcję błędów bo zależy mi na tym. Czy pali na wszystkich nośnikach dvd (hawk i inne badziewie) czy późniejszy odczyt w innych napędach dvd jak i stacjonarnym dvd jest dobry ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.06.2005
![]() |
Nie znam Toshiby, ale jeśli zależy Ci na korekcji to Benq 1640
![]() A na badziewiu to nic nie wypali dobrze, nie ma co próbować ![]() PS. Co do Toshiby, to juz dostałeś odpowiedż od Vizzarda ![]() http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...5&postcount=11 Ostatnio zmieniany przez uuk81 : 11.09.2005 o godz. 12:08 |
![]() |
![]() |
#3 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Hawki i stacjonarne DVD?
Predzej stane sie kobieta.
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
#4 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadziwiający jest pociąg ludzi do wszelkiego rodzaju eksperymentów
Jeżeli chcesz zostać testerem - to bierz tę Toshibę Jeżeli możesz ją mieć za 100zł - to bierz! ![]() Jeżeli ma fantastyczne opływowe kształty i dają do niej paletę piwa - to bierz! ![]() Jeżeli twoja żona czy kochanka osiąga szczyty ekstazy ze słowami TOSHIBA!!! na ustach - to bierz! ![]() Jest tyle sprawdzonych, dobrych, niedrogich, ekonomicznych, ergonomicznych, polecanych napędów A wszystko to na forum ![]() Więc jeżeli to wyzwanie dla explorerów - to Toshibie mówimy TAK! ![]() ![]()
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.06.2005
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale mam nadzieję, że oprócz tego poczucia humoru właściwy przekaz też zrozumiałeś ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2005
![]() |
Zamówiłem tą nagrywarkę i mam nadzieję że bede zadowolony w przeciwienstwie do gówna jakim jest Lg gsa-4163B Bawiłem się DVD toshiba w takiej samej obudowie jak ta nagrywarka i nie mogłem wyjść z podziwu jak szybko wczytywało, kopiowało płytki i cicho chodziło Zresztą sama nazwa Toshiba (nie mieszać z gównem typu Liteon, Lg) mówi sama za siebie
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
jeżeli Lg jest dla ciebie za***istą nagrywarką to widocznie masz niższe wymagania od moich
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Cytat:
Pzdr |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez Bosskg : 13.09.2005 o godz. 07:11 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Ja ciagle nie moge zrozumiec ludzi bojkotujacych produkty LiteOna.
Mysle, ze wszystkie skany na forum pochodzace z ich najnowszego napedu 1693S dowodza, ze potrafi on spokojnie dorownac co najmniej napedom LG. Co do Samsunga - zgadzam się w 100% ![]()
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2003
![]() |
Tutaj nie chodzi o jakis bojkot Liteona... Po prostu dosyc intensywnie uzywam napedu i wymagam zeby temu sprostal a jezeli naped pada po miesiacu i robia tak kolejne 3 modele nie wspominajac ile razy dostalem nowy z serwisu i sytuacja sie powtarzala... wydajac pieniadze oczekuje napedu niezawodnego bo nie mam czasu biegac po serwisach i tlumaczyc co sie dzieje. Uwazam ze Liteon idac coraz bardziej w produkcje masowa zapomnial troche o jakosci wykonania. Jezeli ktos pare razy sie zawiodl na tej firmie to raczej nie siegnie po naped tego producenta choc moze sie okazac ze ktorys z modeli bedzie niezly. Za podobna cene mozna kupic Benqa lub Toshibe czy LG i nie miec wiekszych problemow. To jest poprostu swiadomy wybor uzytkownika a nie jakies uprzedzenia.
Ostatnio zmieniany przez Bosskg : 14.09.2005 o godz. 07:30 |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Dostałem napęd i jest nawet ok Patrzac sie z przodu można pomylic sie z nagrywarką NEC Test odczytu TDK DVD+R x8 nagranej 1/2 roku temu na Lg GSA-4163B http://members.chello.pl/j.jakacki/toshiba.JPG
Ostatnio zmieniany przez jakac : 16.09.2005 o godz. 03:32 |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Tak sie sklada, ze moj kumpel posiada toshibe sd5372 - wymieniali mu na rozne wersje m in V i B. Wedlug mnie jest to najgorsza nagrywarka dvd jaka kiedykolwiek powstala. Ma same wady, zaczynajac od braku zwracania bledow c1/c2 konczac na awaryjnosci tego napedu.
|
![]() |
![]() |
|
|