![]() |
Vizzard: Jest dokladnie tak samo. Z ta jednak roznica, ze system ogolnie plyte widzi wraz z cala struktura plikow. Co ciekawe ten problem pojawil sie po raz pierwszy, mimo iz przez ten naped przewinelo sie juz cos okolo 30 plytek DVD z filmami. A tego DVDka mam od niecalych dwoch miesiecy. No nic, mejl do LG poszedl. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekac co oni wymysla.
|
Cytat:
Napiszą, że pewnie wina po stronie systemu Sterowników, pirackiego oprogramowania Złej pogody, ataku terrorystycznego w Dżakarcie A poza tym LG nie służy do robienia pirackich kopii :D I tyle! Na nic innego bym nie liczył :nie: Ale film się odwarza? Czy tylko przy kopiowaniu takie klocki? :idea: |
Vizzard: LG GDR-8163B to DVD-ROM a nie nagrywarka! I nie, nie da sie na nim odtworzyc tego filmu - tylko stacjonarne DVD sobie z tym radza.
A tak na marginesie to zauwazylem, ze na spodzie plyty w miejscu gdzie jest normalnie podana nazwa tloczni, tytul filmu, jakies tam cyferki i cos na ksztalt kodu kreskowego na plycie "OP" jest tylko cos takiego: "Kino Swiat Oszukaz przeznaczenie". I tu moje pytanie - czy nie powinno byc tego kodu kreskowego? |
Cytat:
No co ty? :D A tak na poważnie: Pewnie zasugerowałeś się tym, że napisałem: "przy kopiowaniu" Chodziło mi o kopiowanie na dysk, a nie kopiowanie płyty DVD-ROMem :mruga: Zresztą sprawdź mój post powyżej Sam napisałem, że już widzę iż to DVD-ROM :taktak: Sprawdź jeszcze - tak jak ci napisałem - na innym napędzie A najlepiej na nagrywarce DVD, ze wskazaniem na Liteona :mruga: |
Cytat:
sproboj jeszcze moze z wypozyczalni wziasc jakis film i sprawdzic:) i zrob tak jak mowi vizzard |
Legion: Bios zostal zaktualizowany do tego, ktory mozna sciagnac ze strony LG Polska. Filmy z wypozyczalni odtwarzaja sie bez zadnego problemu. Widac ta plyta jakas jest nie tego. Ale co ciekawe - nie ma problemu z odczytem pojedynczych plikow "vob"...
|
To teraz juz jasniesza sytulcia zobacz czy w wypozyczalni nie maja tego filmu co kupiles mozna go wypozyczyc i sprawdzic ale jak chodza ci inne plyty no to znaczy ze jakas wada jest tej plyty moze calal seria jest wadliwa.
|
Cytat:
|
tez prawdo podobne :D mozna wymienic bios na plycie glownej :haha:
|
Cytat:
Nie wiem czy widzieliście Ale na niektórych opakowaniach właśnie takich płyt Widnieje taki mniej więcej napis: "Używanie tego nośnika w czytniku komputerowym Może powodować nieprawidłową jego pracę Albo prowadzić do całkowitego uszkodzenia urządzenia" :O To nie jest żart :nie: Sprawdźcie sobie np. w jakimś markecie :taktak: Niezły LOL, co? ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Mająca na celu odstraszenie laików :kicham: Od podejmowania ewentualnych prób kopiowania zawartości nośnika :pisze: :D |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. nie obrazajac tych duzych o rozlozystych porozach ssakow |
Legion i Vizzard: Heh, na to wyglada ;) Jutro daje kumplowi film by sprawdzil na swoim DVD-ROMie - zobaczymy czy macie racje.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |