![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2008
![]() |
problem z płytami dvd dl
Witam zakupiłem nagrywarkę model LG GSA-T20N i firmware jest wgrane WM01 próbowałem nagrać płytę DVD+R DL i pod koniec zostały jakieś 3min wyskoczył mi błąd i nie wiem czy teraz ściągnąć ten najnowszy firmware czy spróbować innej płytki nie chce zepsuć nagrywarki bo wcześniejszą zepsułem przez uaktualnienia.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
jakiego producenta sa te plyty ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy wy nie przesadzacie z tymi płytami?
Od dawna pale DL Platinium i Titanium, i żadna płyta mi nie padła. Verbatimy OK, ale nie zawsze sa, a poza tym cena. Za 1 Verbatima mam 3 Platinium. Zawsze warto sprawdzić transfery, komunikacje, nowy firmware, laser i te wszystkie drobiazgi na które sie nie zwraca normalnie uwagi. DL sa wrażliwe na spadku transferu, DMA, skoki napięcia (wiec zasilacz) itepe. Inna rzecz, jak sie pali dla siebie warto zainwestować w dobre płyty ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie nie tylko tobie się palą, ale tu się nie palą. I nie wiadomo nawet jakie to pyty.
Chyba najłatwiej na początek spróbować na pewnej płytce, niż zaczynać od grzebania w bebechach? Całą resztę, co piszesz, to w dalszej kolejności widzę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem - nagrywanie DVD DL | dreak | Napędy optyczne DVD | 7 | 30.07.2007 22:48 |
Film nagrany na DVD DL tnie sie w połowie płyty | jerry666 | DVD-Video | 6 | 14.05.2007 16:55 |
DVD DL bład w nero | elfik765 | Napędy optyczne DVD | 7 | 12.04.2007 20:11 |
DVD DL 8.5GB Problem... | porsche911 | Napędy optyczne DVD | 8 | 03.09.2005 20:16 |