Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.08.2007, 13:31   #1
maciomon
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.02.2007
maciomon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem Z Podzieleniem Obrazu 8 GB

Od razu mowie ze nie wiem czy to dobry dzial.

A wiec mam obraz plyty ktory zajmuje ponad 8gb. Chcialbym go podzielic na dwa lub wiecej OBRAZOW (nie plikow winrar ktore trzeba rozpakowywac) tak aby podczas instalacji programu, ktory jest na tym obrazie prosilo o kolejna plyte.

Niestety jest jeszcze jeden problem. Obraz zajmuje ponad 8gb a na dysku mam tylko 9,57 gb i chcialbym aby nie bylo tak ze jest na dysku obraz caly (8 gb) i te dwa inne ktore mam nadzieje uda mi sie zrobic. Jednym slowem chcialbym aby te dwa lub wiecej obrazow utworzone z podzialu tego jednego byly zastapione kosztem tego osmio gigabajtowego. Inaczej nie wykabinuje z miejscem na dysku bo mam tylko 40gb. Plik obrazu jest w formacie mdf. Prosze o bardzo dokladny poradnik jak to zrobic poniewaz kompletnie sie na tym nie znam (umiem tylko przegrac plyte w nero).
Pozdrawiam.
maciomon jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: