![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2005
![]() |
Problem z DVD-ROM TOSHIBA SD-M 1912 pomocy plissss !!!!!
Witam wszystkich i chciałbym się podzielić następującym problemem, jak już napisałem posiadam DVD-ROM TOSHIBA SD-M 1912 oraz DVD-RW LG GSM-4163B . Po nagraniu nośnika DVD-R moja TOSHIBA wywala komunikat, że struktura dysku jest uszkodzona i nieczytelna natomiast w innych czytnikach płyty te czytane są bez problemów, czy może ma ktoś podobny problem z TOSHIBA SD-M 1912. I mam jeszcze jedną prośbę gdzie mogę znaleść nowy bios do tej TOSHIBY ja nigdzie nie mogę jej znaleść. Bardzo proszę o pomoc !!!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Kumpel również miał podobne problemy z DVD-ROM Toshiby -nie odczytywała mu żadnej z wypalonych wcześniej płytek na jego Pionku 109 - kupił nowy napęd!
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2006
![]() |
to samo
mam ten sam problem a co śmieszne w tym wszystkim nie chce odpalac płyt nagranych na Toshiba SDR5372 która z reszta chyna tez sie spsuła
Zaczynam tracic zaufanie do tej firmy |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Ja już dawno straciłem zaufanie do tej firmy, choć mój DVD-ROM M1802 służy mi jeszcze dzielnie.
#6 | |
bezdomny
Data rejestracji: 21.10.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|