![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
liteon 1653 i zakłócenia dźwięku
Witajcie!!!
*Zakupiłem*nagrywarkę*(model*jak*w*temacie)*i*mam* wielki*problem.*Nagrywarka nagrywa wyśmienicie jednakże podczas startu systemu z głośników wydobywają się dziwne dźwięki, sprzężenia, zakłócenia (nie wiem jak to nazwać). Gdy odpalę xmms (jestem użytkownikiem systemu linux slackware oraz gentoo) słychać niesamowity szum. Po odłączeniu nagrywarki problem znika. Dodam jeszcze że to samo mam w Gentoo. Co to może być? W czym jest problem? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
Cze. Ja zauważylem lekkie szumy przy moim CDromie pod windowsem np jak ruszalem myszką. Początkowo niewiedzialem co jest. Pod linuxem nie mialem z tym problemow. Wiem tylko jedno ze powodem tych szumów były kabel audio wychodzący od CDROMU. No i jesli nie chcialem miec zaklucen to po prostu wyciszyłęm dzwiek audio w kompie. Jesli to nie poskutkuje to mozesz wyciągnąć kabelek audio i zostawić samą taśmę. Ale to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
|