![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
Problemy z LiteOn DVD-R\Rw !!
Witam !!
Mam problemy z moją nagrywarką DVD , nie czyta wszystkich płytek a jeżeli to zacina się , głównie ma problemy z odtwarzaniem płyt DVD . Jest to juz druga nagrywarka na tym komputerze ponieważ poprzednią wymieniliśmy bo działo się to samo . Sprzęt jest nowy : Płyta : Gigabyte GA-K8NS Procesor : Athlon 64 2800+ Nagrywarka DVD : LiteON SOHW-1653s 16x + / 8x - Dual Layer Bardzo proszę o kontakt GG : 2075192 albo E-mail : bongdan@interia.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od poczatku - to jest opcja SZUKAJ o tu http://forum.cdrinfo.pl/search.php
pozniej: 1. tasma 80 zył ?? 2. DMA wlaczone ?? 3. ASPI zainstalowane ?? 4. stery do plyty glownej ?? 5. jaki soft do odtwarzania (probowales innym - jak nie to sprawdz - polecam PowerDVD 4.0) ?? jak to masz wszystko powlaczane i poinstalowane i pomontowane to radzilbym sprwadzic nagrywarke na innym kompie moze cos masz z kontrolerem na plycie ?? |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
Taśme raczej mam dobrą , dma włączone (ultra dma 4 - ultra 66) , co do tego aspi to raczej nic nie instalowałem , płyta główna Gigabyte GA-K8NS a sterowniki do niej to zainstalowałem te które miałem na płycie którą dostałęm razem z nią , a odtwarzam oryginalnym PowerDVD bo dostałem do tej nagrywary .
Z góry dzięki !! |
![]() |
![]() |
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SPRAWDZ NP. NA WinDVD bo powerDVD nieraz kaszni i sa freezy podczas odtwarzania
a na innym kompie sprawdzales jak sie nagrywara zachowuje ?? |
![]() |
![]() |