![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co kupić???
Bez obawy, nie mam zamiaru kupić nowej nagrywarki i pytać, co kupić.
Ostatnio, czytając forum, co 2 topic zawiera pytania: "Co kupić?", "Lepszy naped X czy Y" itd. Strasznie monotoniczne to się zaczyna robić i niepotrzebnie śmiecić nam forum. Poza tym, ileż razy można pisać o tym samym. Wpadłem więc na pomysł, żeby na głównej zrobić coś w rodzaju rankingu. Ale nie tylko z możliwością zaglosowania na daną nagrywarkę lecz także wyrażenia swojej opinii na jej temat. Pewnie wygrałby liteon, no ale Nie o to chodzi.Możliwość głosowania mieliby zarejestrowani użytkownicy. Oczywiście każdy miałby możliwość dodania jednej opinii do danej nagrywarki. No i musiałoby to być ściśle moderowane, żeby nie wpadł jakiś troll anty-liteonowy (to tylko przykład - niektórzy wiedzą zapewne, kogo mam na myśli ).Czekam na opinie, co o tym myślicie. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
czemu nie
ale pytanie powinno brzmiec jaka nagrywrka wypala naj dvd-ram i tak wygra LG
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
jestem za
![]() nie byloby takiego zamieszania na forum jakie jest teraz - codziennie po 3-5 nowych postow "co kupic", "co polecacie" itp.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zaraz! To chyba ja na to wpadłem TU ![]() Co nie? ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale serio, najpierw napisałem tego posta, a później na Twojego trafiłem
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No ładnie !
Ja o czymś takim myślę od 2 dni ! Miałem dziś coś napisać na ten temat . Znaczy się że nie tylko mnie drażnią takie posty, faktycznie od jakiegoś czasu całkiem ich sporo Nawet już mi się nie chce jaj sobie robić bo ręce opadają Generalnie POMYSŁ SUPER ! Tylko faktycznie ktoś mósiałby nad tym tematem stale czuwać , bo do pyskówek może dochodzić. ![]() edit: Nazwa tematu powinna brzmieć np. Opinnie o nagrywarkach DVD czyli, nie wiesz co kupić ZAGLĄDNIT TUTAJ albo Jeśli niewiesz jaki napęd DVD kupić, zaglądnij . Opinie o DVD lub coś w tym stylu chodzi mi o to żeby każdy nowozaglądający niemiał wątpliwości gdzie się skierować po info co kupić. Najlepiej gdyby się dało to żeby nazwa tematu migała i świeciła kolorowo ![]() Co do rankingu i głosowania , to chyba niema sensu bo wiadomo Litek byłby No 1 Fajnie by też było by opisy/opinnie wyglądały tak : 1. Dlaczego kupiłem ten napęd 2. Opinnie z eksploatacji 2.1 na jakich płytkach najlepiej i x ile (ew. wykresik) 2.2 jakie oprogramowanie do palenia najlepsze 2.3 kompatybilność ze stacjonarnymi DVD 2.4 inne 3. e/w porady dla świeżo upieczonego posiadacza takiego napędu 4. Co na dzień dzisiejszy polecam kupić i dlaczego Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 19.10.2004 o godz. 22:13 |
|
|
|
|
#10 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Czołgista!
To już 500! Twoje zdrowie! ![]()
|
|
|
|
|
#11 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Ale taki spostrzegawczy już jestem Twoje 2k też przeoczyłem , ale 1,999 widziałem
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
dajcie cos dla mnie ja tez jakies udzialy chce
ale po pieram tak jak wczesniej vizzarda wypowiec na podobna sugestie daje zielone swiatlo![]() Ps Czolgista za 500
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Dałbyś mi zieloną kropkę ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją VIZZARD.
Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2004 o godz. 22:40 |
|
|
|
![]() |
|
|