![]() |
Cytat:
|
Przecież można na kartę z powrotem skopiować. :idea:
Albo kupić jakiegoś najtańszego pendrive'a - na pewno nie raz się przyda. :taktak: |
Cytat:
Oczywiście z aparatu na komputer , bez problemów. A ja odwrotnie.? |
Bez problemów.
|
Odwrotnie tak samo jak odwrotnie.
Zaznacz - kopiuj - wklej. |
Cytat:
|
|
Cytat:
Ale po czym widać na laptopie hp 6720s że działa karta SD. Wyjąłem zapisaną z aparatu i włożyłem do komputera, ale nie ma żadnych efektów. Karta 256MB, Kingston lub Cannon 16 MultiMedia Card. |
Jak działa, to ją widać choćby w "mój komputer".
|
Cytat:
Mój nic nie pokazuje , więc uważam że komp.jej nie widzi. Co mam zrobić aby zgrać z niej zdjęcie na komp. lub z komp. na SD? Jakieś sterowniki pobrać, jakie, skąd? |
Zainstalować sterowniki do czytnika kart. ;]
A tak btw: zdjęcia na DVD nie są wcale takie bezpieczne. Płyty nie są wieczne. Nie te nagrywane w chałupie pod strzechą. :nie: Kiedyś był taki program, Sonda bodajże, było kiedyś odcinek o "płytach wizyjnych" i jeden z prowadzących rozmarzył się, że kiedyś prawdopodobnie będzie można zanieść swoje dane do firmy która je nam wytłoczy. Wtedy Twoje zdjęcia z Afryki mogłyby oglądać wnuki i za 100lat, a tak niestety po kilku latach dane zaczną "znikać". ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pendrive? Każdy.
Zależy wyłącznie ile chcesz zapłacić. Dla przykładu widziałem w sklepie 4 GB za 49 zł, Goodram - podaję jako przykład cenowy, na pewno znajdziesz tańsze. Oczywiście tobie wystarczy nawet 1 GB, ale to już sam uznasz jaki chcesz. Na pewno w przyszłości przyda ci się i do innych rzeczy. Jeśli w tej chwili zależy ci wyłącznie na przeniesieniu zdjęć do fotografa, to przecież możesz pożyczyć od znajomego. Teraz prawie każdy ma pendraka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46. |