![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2003
![]() |
![]()
Czy ktoś mi może poradzić, w jaki sposób zmusić tę nagrywarkę, żeby wcisnąć 750 mega na CD? Próbowałem najróżniejszych sposobów, ale ani overburn z Nero nie działa, ani nagrywanie obrazu z Clone, ani nawet zakup płyty TDK która się identyfikuje jako 800. W żaden sposób nie idzie.
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Toshiba... :>
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
wiec... twoja nagywarka nie oblsuguje plytke wiekszych niz 700 MB co do overburningu... chcesz 50 MB !!! lol ja wiem ze overburning to kilka no.. ew. kilkanascie mb sie zmiesci a ty chcesz 50 MB lululul
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
twoja nagywarka nie oblsuguje plytke wiekszych niz 700 MB
-gdzieś czytałem, że da się nagrać więcej, ale nie podano dokładnie sposobu co do overburningu... chcesz 50 MB !!! lol ja wiem ze overburning to kilka no.. ew. kilkanascie mb sie zmiesci a ty chcesz 50 MB -na płytach o powiększonej pojemności można nagrać do 800 MB i robiłem to osobiście na poprzedniej nagrywarce. Część z nich jest identyfikowana jako 700 MB i nie ma innego sposobu żeby zmusić np Nero do nagrania 750 MB bez uruchomienia opcji overburn w trybie DAO. Problem w tym, że mi się to nie udaje ze 106D. |
![]() |
![]() |
#4 |
Toshiba... :>
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
jak z tego mormal... zmien nagrywarke =] chociaz w mojej DVD mam tez CD to jej nie uzywam mam 2 nagrywake CD samsunga obslugujaca inne duperele i dziala oko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |