![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Liteon 451S - zabezpieczenia ???
Czy ktoś wie z jakimi zabezpieczeniami radzi sobie nagrywarka LiteOn 451S ??
Czy jest mozliwos przegrania na niej plyt zabezpieczonych SecuRom 5.XXX i Safedisc 3.XXX ![]() W jaki sposob przegrac plyte DVD zabezpiczoną SecuROM 5.02.02.0033 na tej nagrywarce ?? Czy bedzie to kopia 1:1 ?? Dzieki za odpowiedż :cool: |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Witam. Kopii 1:1 securoma nie wykonasz, to jest niemozliwe. A co do Safedisca to nie powiem ci bo dawno juz niemialem w raczkach oryginala
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
![]()
Ale istnieje jakas metoda na przegranie DVD zabezpieczonego SecuROM 5.02.02.0033 poniewaz chcialbym wykonac kopie bezpieczenstwa :zeby: gry Unreal 2004 wersja DVD. A moje dotychczasowe proby nie przyniosły efektu.
Do kosza poszly 3 x Verbatim DVD ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Nic z tym nie zrobisz. Powiem tak: wersje gier zabezpieczone securomem 5.xx nagrane na cd nieprzegrasz żebyś i pękł. Jedynym sposobem na przegranie takiej gry jest włączenie emulacji RMPS w alkoholu. Ewentualnie cukierek. Co do DVD to jest to dla mnie wyższa szkoła jazdy. Spróbj zrobic cos takiego: Przegraj gre na DVD RW uzywajac alkohola z wlaczona opcja DPM. poszukaj cukra zainstaluj gre z przegranej wersji i wrzuc cukra. A drugie wyjscie to przegraj gre z wlaczaona emulacja RMPS. Powinno pomoc. Musisz poprobowac.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
![]()
Chyba rzeczywiscie kupie DVD-RW :ok:.Wyszłoby mnie taniej niz te Verbatim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
Witam...
Mam ten sam problem z dvd data z securomem 4.7.. Emulacji w alcoholu o ile chodzi o dvd nie mozna wlaczyc czyli odpada... Anzalizy dpm tez nie,,, W nowym gamejacku jest mozliwosc kopiowania w RAW, alcohol ma tylko jesli chodzi o dvd DAO,,czyli odpada.. Siedze juz na tym dvd z 2 dni i nic,... JAk by ktos mial jakas dobra rade,,,to mile widziana pzdr |
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Seuroma 4.7xx mozna kopiowac na cd-r bez problemów. Ale nie wiem jak tojest z dvd.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
Witam...
No wlasnie securoma 5 mozna skopiowac nawet... RMPS + DAEMON i masz dzialajaca kopie... Tez mam problem z dvd.....Ustawialem program jak na securoma , ale kopia nie chodzi.. Czy jest ktos komu udalo sie zrobic dzislajaca kopie jakiegokolwiek securoma na dvd ![]() |
![]() |
![]() |
|
|