![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
może być
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Tylko, że do kasowania takich tematów to by osobny etat był potrzebny ^_^
Porządek na forum to zasługa wszystkich forumowiczów....
|
|
|
|
#3 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
i tylko jak ktos brzytko mnie zaczepia robie to samo niewiesz ze najlepsza obrona jest atak ![]() Cytat:
co ty ja zartowalem nie mam czasu na urzeranie sie z ludzmi pokroju tytusa
Ostatnio zmieniany przez legion : 02.11.2004 o godz. 19:14 |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Jasne, największy problem masz ze samym sobą.
|
|
|
#7 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
A ja nadal uważam, że stłoczenie ich wszystkich razem byłoby o wiele bardziej pedagogiczne
I zrobiłoby się niezłe kompendium wiedzy na temat nagrywarek. Jakby nikt ze starych bywalców tam nie zaglądał, to interesanci sami wpadliby na pomysł poszukania... Natomiast wywalenie może natychmiast zaowocować urazą do tego forum. I w ten sposób starcicię kumpla, który po 3000 postów mógłby stanowić jeden z autentycznych dźwigarów tego zacnego grona
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Gdzieś niedawno proponowałem dział o nazwie KOSZ lub po prostu ŚMIETNISKO gdzie mod i admini mogli przenosić takie tematy, inne nie związane lub dziwne, wreszcie niektórzy mogliby tam spamować do woli, umieszczać kawały itp. Ponawiam propozycję. Może rzeczywiście kasowanie uszczupliło bardzo niektóre liczniki
@ideJ - ja się kiedyś tym zajmowałem, ale to stare czasy. Szkoda, że teraz brak ludzi jest. Poza wspomnianą propozycją monitowałbym o usuwanie postów z działu Kupię/Sprzedam/Zamienię starszych niż np miesiąc i wyłączenie tam zliczania postów.
|
|
|
|
#10 |
|
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
@Woody:
tylko kto zdzierży pierwsze 3000 postów takiego ktosia? ^_^ Co do tego, że większość osób wpadłaby na pomysł skorzystania z wyszukiwarki to ja w takie bajki nie wierzę (choć na ogół jestem optymistą). @Monter: Pomysł z koszem jest całkiem całkiem... Ale to już bardziej sprawa dla adminów. Ludzi może nie jest aż tak brak ale czasu to by się przydało więcej @legion: oczywiście zdajesz sobie sprawę, że to etat społeczny? ^_^ To tak na marginesie.. bez urazy ale zbyt łatwo dajesz się wciągnąć/sprowokować do tzw flame-wars
|
|
|
|
#11 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeap ... ignore
|
|
|
#12 |
|
Użyszkodnik
![]() |
@pawelblu - święte słowa...
I tym sposobem dam pierwsze w swojej bytności tutaj ignory... No cóż, buractwa nie trawię.
|
|
![]() |
|
|