![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Prośba
Mam prośbę czy ma ktoś nagrywarkę inną niż liteona i mieszka w Warszawie. Kupiłem sobie płytkę ESPERANZA
DVD-RW i niestety moja nagrywarka 411 LITEON przy pierwszym podejsciu ja zwaliła i niepotrafi jej skasowac ( wyczyścic ) twierdzi że "Płyta nie jest RW " (A JEST 100%). I teraz jesli ktoś byłby tak życzliwy i spróbował skasować mi ta płytke na jakimś innym sprzecie. Pojęcia nie mam czy to moja nagrywarka ,czy tak badziewna płyta jest powodem tego listu? Jak dotąd nie miałem problemów z tą nagrywarką a bios mam najnowszy G. mail do mnie to admin@dzidzia.com Z góry DZIEKI Zgłoś post | IP: Pokaż |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Jedno i drugie...
Co do LiteOn-ów to moderator powinien przykleić specjalny wątek na początku forum bo przebić się nie idzie przez wymianę poglądów "szczęsliwych" posiadaczy LiteOn-ów... ![]()
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2003
![]() |
chcialem dodac ze nie chodzi o Liteona tylko o ten nosnik - ja mam LG 4040B i ten sam problem sie pojawil przy 2 plytkach Esperanza DVD-RW
|
![]() |
![]() |
#4 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Z tymi LiteOn-ami to żartowałem...
![]() Ja tylko nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, otóż różnica pomiędzy płytami markowymi (TDK, Verbatim) a no-name jest okolo 3 - 4 PLN. TDK 4x można kupić spokojnie za 10PLN a jakiś no-name za 6PLN. Teraz taki no-name zaraz szlak trafi i trzeba sięgnąć po następny - co daje już 12PLN i następny co daje już 18PLN a często gęsto i po jeszcze następny zanim się nagra... Ludzie - gdzie tu logika? Chyba, że kupujecie taki szit po to aby potem dyskutować na forum jakie to dziadostwo kupiliście... Bez obrazy, ale lepiej kupić raz a dobrze a nie 2, 3 razy źle? Mylę się?
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
#5 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
|
|