![]() |
zene k, poczytaj sobie dobrze forum, to się dowiesz, że napewno nie jestem sam. A jak nie potrafisz go dobrze skonfigurować, to jeszcze nie oznacza, że jest on najgorszy. :) :D
Ja, w każdym bądź razie, nie miałem z nim żadnych problemów. Nie to co archaiczny WIN_98se. |
Cytat:
A windows ten jest najgorszy najbardziej zawodny same problemy z nim mialem [przekonalem sie kiedy bylem przez 2 lata ''opiekunem'' sprzetu w pewnej firmie].Sprobuj Xp ale dobrze go skonfiguruj tez powinienes byc zadowolony ;) ! a co do Liteona to popieram Zorg'a :zmiana systemu,plyty markowe dvdr+ pozdrawiam |
moze mi ktos pomoc ??
Rowniez mam to samo polecenia ze ze " WYKONANIE POLECENIA W TRYBIE DAO NIE JEST MOZLIWE" sciagnalem uprade do sowjej nagrywarki SOHW-1693s i terac kiedy wlaczam nagrywanie nero sie wiesza :(( Z groy dziekuje za pomoc :)) |
Cytat:
Cytat:
|
No wgralem tylko tego najnowszego kbos.exe , dziwi mnie tylko to ze juz kiedys na tej nagrywarce dl nagrywalem tylko bylo to platinum to sa jakies emtec lub traxdaty :P Pojde zaraz na gielde i kupie platinum i zobacze co i jak ...
Chyba ze macie jakies inne pomysly ??? |
hmm...a na platinum nadal mi nagrywa wie ktos w czym jest problem ??
|
prosze o pomoc mój litek 1633s zamarzł potrzebny mi orginalny eeprom
|
Cytat:
Cytat:
|
dzieki za pomoc teraz spróbuje czy to ożywi sprzet
|
hmmm EMTEC jest bardzo dobra firma ,wiec odpowiedz ktorej udzieliles jest dziwna co do traxdat to moze i tak...ale to nie jest odpowiedz :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |