![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.04.2004
![]() |
Proszę o opinię na temat DVD Player'a
Witam.
Czy ktoś z was zna na tyle niemiecki że mógłby mi przetłumaczyć ten tekst http://www.cyberhome.de/de/Article8.html i wyrazić swoją opinię na temat tego sprzętu. W instrukcji jest jakaś wzmianka o Divx i Xvid, na tej stronce również no i na pudełku też jest napisane MPEG-4. Ale po włożeniu jakiejkolwiek płytki z filmem nie działa tylko się dławi i w pewnym momencie staje. Niestety sprzęt kupił mój ojciec bez jakiejkolwiek konsultacji ze mną czy z kim kolwiek i jakby tego było mało kupił go w Carfurze (jakoś nigdy nie wiem jak to się pisze). No więc, co o tym myślicie i czy ktoś z was skusiłby się na ten sprzęcior, dodam jeszcze, że to kosztowało ok 200 zł.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no dobra stacjonarka wszystko czyta http://www.cyberhome.de/de/Sections-article8-p1.html
nawet mp3 ale jak z warunkami gwarancji bo w polsce chyba nie maja dystrybutora ![]() uuuu w Carfurze miejmy nadzieje ze nie nawali ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 22.12.2004 o godz. 13:13 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No właśnie bo już są jaja, nie było ani jednego kabla w pudełku a powinno być euro i chinch.
A co do czytanych formatów jest wyraźnie napisane że czyta MPEG-4 a w rzeczywistości nie czyta. Sprawdze jeszcze kilka razy na innych płytkach ale co do suportu napisów to nawet nie mam nadziei że cokolwiek takiego posiada. Dzięki.
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2004
![]() |
![]()
Producent jak cholera zachwala swoj produkt-nie ma co
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Gdybym jeszcze znał na tyle niemiecki żeby moc się z nimi porozumieć to bym napisał, a tak moge tylko napisać Ish bin Kacper, Ish wohne in Warshaw. Dziś na stronce znalazłem firmware do tego playera, jak wróce do domu to pokombinuje z tym.
|
|