![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
![]()
Witam! Mam bardzo duży problem. A więc wszystko zaczęło się po pierwszym skopiowanym filmie DVD ***8222;Ostatni Samurai***8221; z oryginalnego nośnika który pożyczyłem od kumpla. Po skopiowaniu filmu i włożeniu go do odtwarzacza zauważyłem, że film około raz na minutę przycina tak na około 1 sek. Kierując się radami z tego forum zaktualizowałem bios nagrywarki i zakupiłem lepsze płytki DVD-R. Wcześniej użyłem płyt HAWK 4x. Teraz kupiłem płytki 8x firmy Esperanza. Po ponownym nagraniu filmu i odtworzeniu go na odtwarzaczu film ciął dalej. Pożyczyłem go więc mojemu koledze i kazałem mu po oglądnięciu powiedzieć czy jemu film również się zacina. Dałem mu film na płytkach HAWK 4x. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jemu nie tnie. Następnemu kumplowi również nie cięło. To co mnie najbardziej zdziwiło to to, że inny film pt. ***8222;Wzgórze nadzieii***8221; nagrany dokładnie w ten sam sposób (te same programy, płytki, itp.) nie tnie w ogóle. Co może być przyczyną cięcia ostatniego samuraja? Proszę o pomoc!!!
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|