![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2003
![]() |
![]()
Witam,
Mam problem z dopiero co zakupionym DVD LG 8162b. Zainstalowalem Power DVD i mi odtwarza film. Natomiast mam problem z przegraniem tego na dysk. Zainstalowalem kilka programow do ripoeania ale rzaden nie moze sobie poradic z formatem tej plyty. Power DVD wyswietla mi takie informacje: Display Information : Video Mode : Bob Display Mode : DirectDraw FourCC Code : YUY2 Surface Type : Overlay Video Attribute : Video compression mode : MPEG-2 TV system : 625/50 (PAL) Aspect Ratio : 4:3 Display Mode : reserved Source picture resolution : 768x576 (625/50) Frame Rate : 25.00 Source picture letterboxed : Not letterboxed Bitrate : 9.18Mbps Audio Attribute : Audio Coding mode : Dolby Digital Sampling Rate : 48kHz Audio application mode : Not specified Number of Audio channels : 2 Bitrate : 256 Kbps Number of Audio streams : 1 Prosze o pomoc. Zaznaczam ze jestem nowicjuszem jesli chodzi o DVD. Janek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
sprobuj dvddecrypter jest free
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
wyswietla mi komunikat: UDF File System Parsing Failed! Device: [0:1:0] HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B 0015 (E ![]() Reason: Unable to find "Video_TS" folder. Dodam ze ta plyta DVD to film z wesela, i zapewne ten co skladal ma DVD sprzetowe, a nie tak jak ja w komputerze. Moze tu jest problem |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
A zajrzyj w zawartość płytki np. w Total Commanderze i wypisz wszystkie pliki wraz z rozszerzeniami jaki sie tam znajdują.
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Jak ogladam w Total commanderze to wogole nie widzi plyty Natomiast gdy chce eksplorowac zawartosc to wypisuje ze "struktura dysku jest uszkodzona lub nie czytelna". Dziwne ze jak wlaze plytke z tym filmem to zmienia sie ikonka, tak jak gdyby wszystko bylo ok. Jak odpale power dvd to moge film ogladac. Nie wiem co jest grane... Czy jest mozliwe ze koles jakos specjalnie zabezpieczyl plyte przed kopiowaniem? |
|
![]() |
![]() |
|
|