![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2011
![]() |
Przegrywanie w nagrywarce e:max dvd AS 711
Witam wszystkich serdecznie.
Przegrywam z dysku HDD na płytę DVD. Za każdym razem jednak po zfinalizowaniu pokazuje mi się katalog na płycie a nie zaczyna od razu odtwarzać. Co i jak powinienem zrobić, że jeśli mam jeden film przegrany to po włożeniu płyty od razu zaczyna się film a nie pokazuje miniaturka i muszę potwierdzić. Niestety mam instrukcję od modelu AS722 i tam nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie - Proszę więc o pomoc |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2011
![]() |
Mam instrukcję As 711, bo ma ten typ nagrywarki. Czy twoja nagrywarka też tak głośno chodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2011
![]() |
To jak masz tą nagrywarkę i instrukcję to możesz mi podać jak to zrobić żeby odtwarzało po nagraniu od razu a nie żeby pokazywało katalogi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem i odtwarzaniem DVD w nagrywarce stacjonarnej Liteon LVW5005. | Artur1_uts | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 0 | 20.02.2008 12:19 |
Nagrywanie CD-audio w nagrywarce DVD | gorkypl | Napędy optyczne DVD | 6 | 14.10.2005 21:09 |
przegrywanie filmow z dvd na dvd | painkor | DVD-Video | 4 | 10.08.2002 15:26 |