![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.09.2004
![]() |
pytania o video i możliwościach LITE-ON SOHW 1213S
Witam
Niedawno kupiłem sobie LITE-ON SOHW 1213S ,zacząłem nagrywac płyty, konwertować Xvidy ,i mam z tym pare problemików,oto one. 1.Jak nagram moją nagrywarką płyty DVD+/- RW to nie przyjmuje ich PlayStation 2 ,ani filmów które działają na odtwarzaczu stacjonarnym ani gier na dvd ( tych które sam nagrywałem i filmów które robiłem z avi). Płyty nagrywane na DVD+RW na starszym Liteonie mojego kolegi dobrze działają na mojej konsoli ,a moje DVD+/- RW wogóle. Domyslacie się czego to wina ,może trzeba zaktualizować bios nagrywary o nowa baze nośników? 2.Co daje opcja DVD-RAM w nagrywarce? 3.Flashowanie nowym biosem , sciagnąłem nowy bios z CdRinfo do LITE-ON SOHW 1213S. Skąd mam wziąść soft który aktualizuje bios. Mam 1213S@DRU-710A.exe czyli chyba jest to program z biosem, ale bios z CDRInfo to nie exe. 4.Na jakie firmy i modele można obecnie flashować LITE-ON SOHW 1213S? Pogubiłem się z tym. 5.Podczas przerabiania Xvida do DVD Pal w czasie używania CCE SP2.50 (nie zarejestrowana wersja), wyskoczył mi błąd z tego rysunku ,mimo to plik przekonwertowałem i działał na odtwarzaczu dvd. Ale na przyszłość, o co tu chodziło.I miałem małą różnice długości foni i wizji jakby co. ![]() 6.LITE-ON SOHW 1213S@SONy DRU-710A czyli SOHW 1633s. Czyli SONY DRU-710A to to samo co SOHW 1633s ?? Wiem że są to pytania o nagrywarce i o video ,ale nie chciałem zakładać dwóch tematów w dwóch działach. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|