![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2003
![]() |
Pytanie Lamera
Jestem nowiciuszem w nagrywaniu plyt z tego wzgledy prosze o wyrozumialosc w kwesti mojego pytania, a brzmi ono:
Mam plyte dvd z filmem i chcialbym usunac reklame ktora sie pojawia na samym poczatku oraz warning w roznych jezykach pozostawiajac inne dodatki oraz menu uzywalem DVD Shrink i InstantCopy8. DVD Shrink zadnej opcji w ej sprawie nie znalazlem. Myslalem ze latwo to bedzie zrobic w InstantCopy ale gdy odznaczylem jednego z chcekbox zostaly tylko przy filmie a materialy dodatkowe zostaly odznaczne wszystkie. Czytalem cos o wielkiej trojce ze to mozna zrobic ale czy nie ma czegos prostrzego? Pozdrwiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Da sie to zrobic np. w CloneDVD2. Program jest tak prosty jak np. DVDShrink wiec sobie poradzisz bez najmniejszych problemow.
mjq |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki, wlasnie o taki program mi chodzilo. Mam jeszcze pytanie o transkodowanie czy je takze przeprowadzic w clone czy moze lepiej w innym programie, nie zalezy mi na czasie lecz na jakosci.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Toshiba... :>
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
clone DVD2 ma za***iste transkodoawnie polecam !!! jakosc wysmienita jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Nie tak dawno dvd.box.sk przeprowadziło test transkoderów i wyszło z niego, że najlepiej sobie radzi InterVideo DVD Copy 1.2. Sądząc po zamieszczonych tam screenshot'ach mają rację. Szkoda tylko, że mój ulubiony DVD Shrink wypadł dość blado.. Z drugiej strony przy cenie jaką trzeba zapłacić za DVD Shrink'a właściwie jest nie do pobicia ^_^
![]() |
#6 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Bo wiecie Panowie jak to jest z programami typu "one click backup solution"?
Jak jakis program jest do wszystkiego to jest do... :-)
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Szkoda ze w tym tescie wziol udzial CloneDVD v.1.3.11.2 a nie CloneDVD2.
Jak cos czlowiek zacznie sie bawic to znowu pojawiaja sie kolejne pytania. Czy w CloneDVD2 umoziliwa ustawinie stopnia kompresji innego dla dodatkow a inego dla filmu tak jak to jest np DVD Shrink |
![]() |
![]() |
#8 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
@1stwasp:
oj żebyś nie musiał tego odszczekać ![]()
![]() |
|
|