![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2002
![]() |
![]()
Mam jedno pytanko.Kupiłem ostatnio kamere sony z wyjsciem na komputer USB i DV i.link kamera chodzi elegancko ale chcialbym sie pobawic troszke na komputerze i tutaj jest problem.Przez USB kamera chodzi ale gubi klatki nie wiem od czego jest to uzależnione (moze od dysku twardego) no i jakosc tego filmu nie jest rewelacyjna przy filmach na divx jest o 200 razy lepiej.Odbiera tylko obraz w formacie 320x240 i to wszysko.Powiedzcie mi czy kontroler FireWire mi pomoze ,czy przez ten kabel jest lepsza transmisja danych .Nie wiem kogo sie doradzic.Jesli coś wiecie na ten temat to prosze o odpowiedz jak najszybciej.
Pozdrawiam Koniu :'( :'( :'( |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Re: Pomocy przy Kamerze SONY
Odbiera tylko obraz w formacie 320x240 i to wszysko.Powiedzcie mi czy kontroler FireWire mi pomoze ,czy przez ten kabel jest lepsza transmisja danych .Nie wiem kogo sie doradzic.Jesli coś wiecie na ten temat to prosze o odpowiedz jak najszybciej.
Pozdrawiam Koniu ![]() ![]() ![]() Oczywiście że FireWire pomoże, na tm kontrolerze będziesz miał kilkadziesiąt razy większy transfer danych więc obraz będzie przesyłany z pełną rozdzielczością PAL bez utraty jakości. USB w przybadku kamery video to raczej nieporozumienie (chwyt marketingowy). FireWire możesz kupić nawet za 100 zł więc nie jest tro duży wydatek w porównaniu z samą kamerą |
![]() |
![]() |
|
|